За нас

Далко Моторс е дружество, специализирано в дистрибуцията на професионални инструменти и оборудване, предназначени за специалистите, обслужващи автомобилния сектор, селскостопанската техника и индустрията. От самото ни създаване през 1992 година, си поставихме за главна цел да постигнем висок професионализъм при предлагането на продуктите, с които работим и свързаното с тях обслужване на клиентите ни. Затова и до днес не преставаме да влагаме ежедневни усилия за повишаване на познанията и уменията на екипа ни.

Продуктовата гама, която предлагаме е в най-високия качествен сегмент на пазара, което само по себе си също изисква първокласно обслужване на клиента. Ние вярваме, че успехът ни зависи от добрите отношения и взаимното доверие в работата с клиентите ни, че откритото обсъждане на всеки проблем с тях води до най-краткия път за решаването му. Ние се стремим да бъдем не само техни доставчици, но и партньори, целта ни е не просто да продадем някакъв продукт, а задълбочено да проучим кой е най-подходящия за нуждите им, да им бъдем коректни консултанти, така че да получат максимално удовлетворение от ползването му, както и от отношенията си с нас.

Работим с пълното съзнание, че само доволния клиент ще ни избере отново и приемаме неговата лоялност като най-ценното ни постижение и капитал.

 
 
 
 
64237741 2414003865332850 4955919602728042496 o За нас

Нашата мисия

В ежедневието си всеки от нас ползва нечия услуга. Независимо дали говорим по телефона,…

Нашия екип

Телефон: 0888 504 184
е-мейл: info@dalkomotors.com

Запишете се за нашия бюлетин

[sibwp_form id=1]

%d